Damwanden reinigen

Laat uw damwanden stralen met onze schoonmaakservice.

Van glazenwassen, het reinigen van de dakgoten tot aan zonnepanelen voor particulieren en zakelijke klanten in regio Groningen en Drenthe. Bekend als schoonmaakbedrijf op Vakantiepark Emslandermeer.

Vier redenen waarom Schoonmaakbedrijf Boer aanbeveelt om de damwanden te reinigen

1. Bescherm uw damwand

Na verloop van tijd kunnen damwanden vuil, sediment, algen en andere verontreinigingen verzamelen. Deze ophopingen kunnen de damwand aantasten en de beschermende coating aantasten. Door regelmatig schoonmaken wordt het vuil verwijderd, waardoor de damwand beschermd blijft tegen schade.

2. Voorkomen van corrosie

Damwanden zijn vaak gemaakt van materialen zoals staal of hout, die gevoelig zijn voor corrosie als ze niet goed worden onderhouden. Vuil en verontreinigingen kunnen vocht vasthouden, wat de corrosie van de damwand kan versnellen. Door regelmatig schoonmaken kunnen corrosieve stoffen worden verwijderd en kan de damwand beter worden beschermd tegen roest en andere vormen van corrosie.

3. Verbeteren van de waterafvoer

Verontreinigingen en ophopingen kunnen de waterafvoer langs de damwand belemmeren. Dit kan leiden tot waterstagnatie en mogelijke schade aan de damwand of het omliggende terrein. Door de damwand schoon te maken, kan de waterafvoer worden geoptimaliseerd, waardoor de kans op schade wordt verminderd.

 4. Ongewenste vegetatiegroei

Damwanden kunnen vatbaar zijn voor de groei van ongewenste vegetatie zoals algen en mossen. Deze vegetatie kan de damwand beschadigen en het uiterlijk ervan aantasten. Het regelmatig schoonmaken en verwijderen van vegetatie helpt bij het voorkomen van verdere schade.

Schoonmaakdiensten in en rondom uw bedrijf

Regio Groningen / Drenthe

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt