Vakantiehuis schoonmaakservice

Van binnen en buiten houden we uw vakantiewoning schoon

Wij onderhouden en maken op verschillende vakantieparken particuliere vakantiehuisjes schoon. Dit doen we na elk verblijf of eens per maand een grote schoonmaak. We zijn bekend als schoonmaakbedrijf op Vakantiepark Emslandermeer.

Maak uw vakantiehuisje(s) brandschoon met onze professionele schoonmaakdiensten!

Zo houden we uw vakantiehuis schoon

Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u rekenen op een grondige reiniging van uw vakantiehuisjes, zodat ze altijd in perfecte staat verkeren voor uw gasten. Onze ervaren schoonmaakteams zorgen voor een vlekkeloze schoonmaakervaring, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien.
Onze diensten omvatten:
  1. Grondige reiniging: Wij zorgen ervoor dat alle kamers van uw vakantiehuisjes grondig worden gereinigd. Van de slaapkamers en badkamers tot de keuken en woonkamer, elk oppervlak wordt zorgvuldig schoongemaakt en gepoetst.
  2. Vloerreiniging: Onze experts stofzuigen of vegen de vloeren om elk spoortje van vuil, stof en kruimels te verwijderen. Of het nu tapijt, hout of tegels betreft, uw vloeren zullen stralen.
  3. Sanitaire voorzieningen: De badkamers worden grondig gereinigd en gedesinfecteerd. We zorgen ervoor dat toiletten, wastafels, douches en badkuipen sprankelend schoon zijn. Handdoeken worden vervangen en spiegels worden vlekkeloos gepoetst.
  4. Keuken schoonhouden: Onze professionele schoonmakers maken uw keuken glanzend schoon. Van het schoonmaken van apparaten tot het afnemen van oppervlakken, uw keuken zal er onberispelijk uitzien. We zorgen ook voor het afwassen en opnieuw klaarzetten van keukengerei en serviesgoed.
  5. Frisse bedden: We verschonen de bedden met fris beddengoed, waaronder lakens, dekens en kussenslopen. Uw gasten zullen genieten van een comfortabele en schone slaapomgeving.
  6. Detailgericht: We nemen de tijd om stof af te nemen van meubels, planken en vensterbanken. Elk oppervlak wordt zorgvuldig behandeld, zodat uw vakantiehuisjes er onberispelijk uitzien.
  7. Hygiëne en netheid: Vuilnisbakken worden geleegd en afval wordt op de juiste manier verwijderd. We zorgen voor een frisse en hygiënische omgeving voor uw gasten.
  8. Schadecontrole: Onze schoonmaakteams houden een oogje in het zeil voor eventuele schade aan meubels, apparaten of voorzieningen. We rapporteren en adviseren indien er reparaties nodig zijn.
Met onze professionele schoonmaakdiensten kunt u vertrouwen op een uitmuntende schoonmaak van uw vakantiehuisjes. Wij zorgen ervoor dat uw accommodaties altijd klaar zijn om gasten te ontvangen, met een frisse en gastvrije sfeer.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw schoonmaakbehoeften te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Uw vakantiehuisjes verdienen de beste schoonmaakdiensten, en dat is precies wat wij leveren!

Schoonmaakdiensten in en rondom uw vakantiewoning of chalet

Regio Groningen / Drenthe

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt