Glazenwassen

Streep en vlekvrije glazen dankzij Osmose water

Van glazenwassen, het reinigen van de dakgoten tot aan zonnepanelen voor particulieren en zakelijke klanten in regio Groningen en Drenthe. Bekend als schoonmaakbedrijf op Vakantiepark Emslandermeer.

Schoonmaakbedrijf Boer uit Ter Apel heeft goed opgeleid personeel rondlopen, met meer dan genoeg ervaring om uw ramen en kozijnen weer te laten blinken. Wij wassen de ramen op twee manieren; traditioneel met de hand, dus met een inwasser, trekker en een spons, maar ook met osmose. Osmosewater is gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten. Er blijft puur water over dat na verdamping geen vlekken achter laat op de ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit wat vlekken kan veroorzaken.

Wij nemen altijd met het wassen van de ramen de kozijnen mee. Dit is onze service, dus u betaald hier niets extra voor. We werken ook niet met contracten, u belt dus gewoon wanneer u uw ramen schoon wilt hebben, dan plannen we een afspraak in. Wilt u wel dat we vaker komen, bijvoorbeeld om de zoveel weken? Geef dit even aan bij de medewerker en we plannen u dan gelijk voor het hele jaar in. Denkt u na een tijdje, ik heb geen glazenwasser meer nodig? Dat is dan geen probleem. Even een belletje en dan halen we u uit het systeem, u zit nergens aan vast. U kunt bij ons op twee manieren betalen, contant of door middel van pinnen.

Schoonmaakdiensten in en rondom uw huis of bedrijf

Regio Groningen / Drenthe

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.