Woningontruiming

De hele inboedel weg of een bedrijfspand bezemschoon aanleveren

Van glazenwassen, het reinigen van de dakgoten tot aan zonnepanelen voor particulieren en zakelijke klanten in regio Groningen en Drenthe. Bekend als schoonmaakbedrijf op Vakantiepark Emslandermeer.

Gaat u samenwonen en zit u met een dubbele inboedel? Moet de hele inboedel eruit en de woning of bedrijfspand moet ook nog bezemschoon opgeleverd worden? Of is er iemand overleden en moeten deze praktische zaken ook geregeld worden? Wij gaan zeker dan respectvol met de spullen en eventuele naasten om.

Het is een hele klus om een woning of bedrijfspand helemaal zelf te ontruimen en schoon te maken. U heeft daar onder andere een vervoersmiddel voor nodig en het kost veel tijd. Daarom kunt u ons inschakelen om dit voor u te doen. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar.

Wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Het verwijderen van de inboedel (incl. lampen en diverse apparaten)
  • Het discreet vernietigen van foto’s en persoonlijke papieren (indien gewenst)
  • Het verwijderen van vloerbedekking
  • Het verwijderen van spijkers, schroeven etc.
  • Het opvullen van gaatjes in de muren
  • Het leeg maken van de tuin
  • Tuin & woning volledig bezemschoon opleveren

Het kan voorkomen dat bepaalde werkzaamheden nodig zijn voor het opleveren van de woning, die hier boven niet beschreven staan. Hierbij kunt u denken aan onkruid verwijderen in de tuin en schoonmaakwerkzaamheden. Vaak kunnen wij dit toch voor doen, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Goede doelen

De spullen die verwijderd mogen worden maar nog wel goed zijn, schenken wij aan goede doelen. Wij werken onder andere samen met een voedselbank, met kringloopwinkels en met minimagroepen.

Schoonmaakdiensten in en rondom uw huis of bedrijf

Regio Groningen / Drenthe

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.