Overkapping reinigen

Een schone overkapping verlengt de levensduur en zorgt voor een aangename beschermde omgeving.

Van glazenwassen, het reinigen van de dakgoten tot aan zonnepanelen voor particulieren en zakelijke klanten in regio Groningen en Drenthe. Bekend als schoonmaakbedrijf op Vakantiepark Emslandermeer.

Vier redenen waarom Schoonmaakbedrijf Boer aanbeveelt om uw overkapping te reinigen

1. Behoud van waarde

Een schone overkapping ziet er niet alleen mooi uit, maar draagt ook bij aan de esthetische waarde van je woning of tuin. Vuil, stof, vlekken en algengroei kunnen de uitstraling van je overkapping negatief beïnvloeden. Door regelmatig schoon te maken, behoud je de frisse en aantrekkelijke uitstraling van je overkapping.

2. Duurzaam

Het reinigen van je overkapping helpt om schade te voorkomen die door opgehoopt vuil kan ontstaan. Vuil en vlekken kunnen bijvoorbeeld het oppervlak van een glazen veranda aantasten of het hout van een houten overkapping beschadigen. Door regelmatig schoon te maken, verwijder je deze potentiële bronnen van schade en verleng je de levensduur van je overkapping.

3. Voorkomen van verstoppingen

Overkappingen hebben vaak goten en afvoeren om water af te voeren. Deze goten kunnen na verloop van tijd verstopt raken door bladeren, takken en ander vuil. Door je overkapping regelmatig te reinigen, kun je deze verstoppingen voorkomen en ervoor zorgen dat het water vrij kan stromen. Dit helpt om schade aan je overkapping door stilstaand water te voorkomen.

 4. Voorkomt permanente vlekken

Overkappingen kunnen na verloop van tijd vlekken en aanslag krijgen door weersomstandigheden, bladeren, vogelpoep, enzovoort. Het reinigen van deze vlekken kan de uitstraling van je overkapping verbeteren en voorkomen dat de vlekken permanent worden.

Schoonmaakdiensten in en rondom uw bedrijf

Regio Groningen / Drenthe

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt